Kezdőlap Akciós termékek Termékeink Anyagminták Referenciák Kapcsolat
 
  NYITVATARTÁS:
Hétfő - csütörtök: 10 - 18
Péntek - szombat: 10 - 16 
 Vasárnap: 10 - 16
_________________________________________________
    Üdvözöljük az Inovabútor honlapján!

Hét szempont, amelyekre gondolnia kell, amikor hozzánk indul bútort vásárolni:

1.,   Magyar gyártók termékeit forgalmazzuk!

2.,  Szekrénysoraink elemenként is megrendelhetők! Egyéni, új kombinációkat alakíthat ki, ha különböző garnitúrák elemeit válogatja egymás mellé. A fogókat, színeket összehangolja, és máris saját tervezésű bútort rakhat szobájába! A szekrények elemenként összeszereltek, nem Önnek kell kínlódnia az összeszereléssel.

3.,  Tudnia kell azonban, hogy a szekrénysorok 7-20 %-kal is olcsóbbak lehetnek, mint az elemenkénti rendelés, mert a sorokra a gyártók kedvezményt adnak. Viszont itt is több színből választhat, 8-10 féle fogóból válogathat felár nélkül!

4.,   Kiegészítő kisbútorokat rendelhet tőlünk előszobába, nappaliba, hálóba, gyerekszobába,  irodába. Szekrényekkel egyező színekben és frontokkal, óriási variációs lehetőséget kínálnak gyártóink. Minden szekrényünkhöz vásárolhat komódot, éjjeliszekrényt, íróasztalt, fésülködőasztalt...stb. Ugyanaz a szín, ugyanaz a fogó és máris elegáns garnitúrát vásárolt tőlünk!

5.,  Konyhabútoraink bő választéka, alacsony ára,  gazdag szín- és formavilága lehetővé teszi, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb összeállítást. A gyártók által összeállított konyhablokkok kímélik pénztárcáját, mivel 10-15 %-kal is kevesebbe kerülnek, mint ha ugyanazokat elemenként rendelné meg. Az elemeket, konyhablokkokat rendelheti munkalappal, mosogatótálcával, vagy ezek nélkül is. Konyháinkhoz természetesen egyéb kiegészítőket - lábtakaró léceket, szpottartót, vízzárót..stb. - is forgalmazunk, a konyhatípusok további képeinél valamennyi árlistánk megtekinthető.

6., Az ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák egy része kárpittól függően több árkategóriában rendelhető, akár elemenként is megvásárolható. A  kanapék, ágyak több méretben, rugós és szivacsos kivitelben is készülnek. Ezeknél a bútoroknál hatalmas kárpitválasztékból választhat, a szöveteket variálhatja, egyéni kombinációkat rendelhet meg tőlünk. A kárpitosbútorok másik része csak konkrét szövetből és színekből rendelhető, viszont ezeknek bőséges típus- és méretválasztéka bő kínálatot nyújt minden korosztály számára. A bútorokra vonatkozó legfontosabb információkat a képek mellett közüljük. Az anyagmintáknál ízelítőt adunk kárpitválasztékunkból, amely azonban csak tájékoztató jellegű, mert az üzletben lévő mintakollekció óriási, és  a kínálat folyamatosan változik.

7., Szállítást is rendelhet! Szállítóink nagy tapasztalattal és megbízhatóan viszik házhoz a megrendelt bútort, akár a 10. emeletre is. Szállítás közben a felelősség a szállítóé. Szállítási díj természetesen van, de sokszor megéri!  Nem Önnek  kell felcipelnie a 2 ajtós ruhásszekrényt a 8. emeletre, nem törik be szállítás közben autóján az üveg, útközben nem esik le a bútor a tetőcsomagtartóról, nem borul fel az utánfutón a ruhásszekrény...stb.

Tanácsok bútorvásárlás előtt:

- Szerezzen be egy mérőszalagot! Mielőtt elindul otthonról, pontosan mérje meg azt a helyet, ahová majd az új bútort szeretné helyezni!  Kellemetlen, ha a vendég érkezésekor derül ki, hogy néhány cm miatt nem nyitható szét a kanapé, ezért  kinyitható bútoroknál feltétlenül gondoljon a szétnyitás utáni méretekre is. Bútorvásárláskor is hozza magával a mérőszalagot, az eladók sem tudhatnak mindent! (Ha a mérőszalag mégis otthon maradt, kérjen egyet az eladóktól)

- A színeket gondosan válassza meg!  Sok bonyodalmat okozhat - Önnek is, nekünk is - ha a megvásárolt bútor színét rosszul választotta ki, és utána vissza kell hozatni az üzletbe. Megoldja a problémát, ha megrendeléskor a már meglévő bútorból elhoz egy polcot, fiókot, vagy a szőnyeg egy rojtját, esetleg függönymaradékot. Az anyagmintáknál  "Színösszeállítások szekrényekhez" cím alatt összeállítottunk egy sorozatot, ez talán segít Önnek a színválasztásban.

Információk:

- Áraink bruttó árak  (tartalmazzák az ÁFA-t).

- Mindig az éppen aktuális árat tüntetjük fel a termék mellett.

- Bútorboltunk bankkártya leolvasóval  rendelkezik.

- Emailben további tájékoztatást kérhet termékeinkről - inovabutorbolt@gmail.com

- Szekrényeknél használt kifejezések:  

                                                                                                         -Korpusz: a bútor teteje, oldala, alja, polcok.

                                                                                                         -Front: a bútorajtók, fiókelőlapok.

 

 

www.inovabutor.hu